Skip directly to content

Vélemények

Az itt található ajánlások csak egy töredékét tükrözik az elégedett szülőktől beérkező sok-sok pozitív véleménynek.
"Beni azért szereti az órákat, mert sok érdekes játék, verseny és aktív feladat van. Nagyon tetszik neki, hogy online gyakorolhat a kedve, és a  pillanatnyi érdeklődése szerint. A kiejtése sokat fejlődött, és az így szerzett tudását szívesen használja bármikor."
 
Beni és Margit

 
"Azért szeretjük az Eleven Angolt, mert szórakoztató, könnyen tanulható, és soha nem unalmas!!! Itthon online tudunk gyakorolni akkor, amikor szeretnénk, nem kötelező jelleggel! Dorina nem csak örömmel megy, hanem teli élményekkel és tudással jön el az Angol óráról! További sok sikert és minden jót kívánunk!"
 
Gálig Erika

 
"Amiben biztos vagyok hogy ez a fajta tanulás hosszabb távon ad használható nyelv tudást, a gyerekekben észrevétlenül rögződnek a szavak és bizonyos nyelvi szituációk. Amikor majd a valóságban kerülnek hasonló helyzetekbe mint amiket tanulnak játékosan az EA órákon gondolkodás nélkül alkalmazni tudják. A padban ülős magolós angol tanulás szerintem csak rövid távú tudás ehhez képest. Odi félévi iskolai angol jegye 4 ről 5-re változott ami a ti oktatási módszereteknek köszönhető. Én pozitívnak gondolom minden szempontból."
 
Sajben Zoltánné Tünde

 
"Miért jó Nekünk az EA ? A gyermekeim nagyon szeretnek mozogni, nem nagyon tudnak egy helyen megülni ezért nagyon jó, hogy itt nem probléma ha valamiért felállnak vagy esetleg kerülnek egyet!

Én mint szülő nagyon jónak tartom az online hozzáférést hisz ezen némileg le tudom mérni, hogy merre is tartanak a gyakorlással!

A kedves és dallamos dalok nagyon jók, mert úgy tanulják meg a szavakat használni, hogy észre sem veszik! Nagyon sok témakört ölelnek fel amit később is gyakorolhatunk mert az oldalon mindig megtaláljuk.

Amióta ebbe a programba bekerültünk azóta nagyon szépen mondják a szavakat,és ami nagyon nagy előny mernek megszólalni még akkor is, ha még nem teljesen tökéletes a kiejtésük!

A dalok révén látom, tudják mit kell csinálni és mikor mit mondanak!

Nagyon jó, hogy megtaláltam ezt a lehetőséget ami számomra még három gyermekkel is elérhető áron van!"
 
Nagy Anetta

 
 
"Engem az ragadott meg, hogy a fiam alig várja, hogy következő hónap legyen és megnyithassa a következő feladatokat a neten, 'játszhasson' az új játékokkal. Jó látni, mikor élményekkel telve meséli, hogy milyen új dolgokat tanultak ill. hogyan ünnepeltek.
 
Összességében hasznosnak és hatékonynak tartom ezt a fajta képzést."
 
Martin Attila

 
"Sokkal jobbnak tartom mint a tankönyves, magolós oktatást. Ezek az élmények és partyk is nagyon jó ötletek, Az, hogy Alexa is kezelheti a számítógépet ez plusz élmény neki. A legfeltűnőbb nyelvi fejlődés amit látok az a szavak kiejtése és a mondatok hangsúlyossága.   Nagyon jó, csak dícsérni tudom."
 
Szilágyi Erzsébet

 
"Miért szeretjük az Eleven Angolt?

Som 5 évesen kezdett el járni az Eleven Angol foglalkozásokra. Kisfiam mindig kacarászva jön el az óráról, és szívesen meséli hogy megint milyet hancúroztak. Fantasztikusan hatásos a módszer, hogy a gyerekek hallják, látják, mondják, csinálják, mozognak szinte egész órán.

Nagyon szépen és érthetően ejti ki a tanult szavakat. Az órák stílusának köszönhetően nem csak a kommunikációja de személyisége is pozitívan változott, nyitottabb és magabiztosabb lett idegen környezetben.

Otthon szívesen gyakorol. Nagyon szereti, hogy a leckéket online kapja meg és ilyenkor egyedül – mint a nagy iskolások -  kezeli  a számítógépet. Nagy lelkesedéssel készülünk az Eleven Angol „ünnepi” óráira. Nagyon jól sikerült a Halloween, és a Karácsonyi Party is, sokáig emlegette Somi."
 
Sárainé Kovács Ágnes
 

 
 
 
 
 
 

A szülők szerint

Az önbizalom fontos!

A gyerkőcnek jobb a kiejtése!

Ha én is így tanulhattam volna!

Lehet játszani, mozogni