Skip directly to content

Nyári táborok 2011

 <Nyári táborok 2011 videók>
 

Nyári  Angol  Napközis  táborok
Mindszenten  a  Hét  Halász  Házában


Angol tábor elsősorban nagycsoportos óvodás és kisiskolások részére 3. osztályos korig

  1. Turnus :  Június 20 – 24 (5 nap, hétfő – péntek)

  2. Turnus:   Július 11 – 15 (5 nap, hétfő – péntek)

  3. Turnus:   Július 25 – 29 (5 nap, hétfő – péntek)

A tábor 8.45 – 17.00-ig van nyitva

A tábor ára egy hétre 15,000Ft  (napi 4-szeri étkezést tartalmaz)

Az angol táborok célja az intenzív nyelvoktatás, napi 2 órában délelőttönként. A reggeli és reggeli torna is angolul zajlik.  A foglalkozások főként szókincsbővítésre és a beszédkészség fejlesztésére koncentrálódnak.

Nem írunk és nem olvasunk! 

A nyelvtanulást ötvözzük a kirandulások élményével, miközben igazi nyári tábori hangulatot szeretnénk teremteni.  A tábor helyszíne a felújított Hét Halászok Háza lesz (a régi bölcsőde épülete).  Ez tökéletes lehetőséget ad kinti és benti mozgásos, játékos gyakorlatokra, de van helyünk kreatív munkához is, amikor a gyerekek leülnek és például 5 szemű, 7 fülű, sárga-lila szörnyeket gyártanak angol instrukciók alapján.


A napot reggeli tornával kezdjük és a gyerekek egy-két nap alatt  tökéletesen fogják fújni ezeket  a tornával  kapcsolatos kifejezéseket.   "Angolul" reggelizünk, tanuljuk az ételek neveit, az étkezéssel kapcsolatos kifejezéseket, udvariasságokat.  Vicces mondókákkal is fűszerezzük  a reggelit.


Az angol foglalkozások délelőtt zajlanak amikor a gyerekek  legfogékonyabbak a nyelvtanulásra.  Naponta 2 óra (összesen 120 perc) játékos angolórat tartunk az Eleven Angol zenés, forradalmian új módszer szerint.  Összefoglalva a módszerünk lényegét:  Minél több érzékszerveden keresztül észleled a nyelvet annál sikeresebb és gyorsabb annak  elsajátítása. Ha ez játékosan, szórakoztatóan történik, akkor ez  óriási plusz!

Csoportokat kor és tudás szerint alkotunk .  Teljesen kezdő csoportot is indítunk - akár többet is - igény szerint.  Az angol foglalkozásokhoz a tanulmányi anyagot biztosítjuk, a gyerekeknek csupán tollat és színes ceruzákat kell magukkal hozniuk.

A délutáni foglalkozások elsődleges célja, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, sokat játsszanak és ehhez igazi tábori légkört szeretnénk teremteni.  Kirándulásokat szervezünk 3-4 délutánra.  A Természetjáró túra mellett lesz egy vásárhelyi kirándulás és egy biciklitúra is.  A táborozók megismerkedhetnek majd a karate világával, egy rövid előadás és önvédelmi edzés keretében.  Lesz kézműves foglalkozás, angol nyelvű filmvetítés, rengeteg  játék, vetélkedők, versenyek és más izgalmas programok.

Program:      
9.00 – 9.40         Reggeli torna és reggeli
9.45 – 10.45       Nyelvóra
10.45 – 11.00     Szabadidő, tizórai
11.00 – 12.00     Nyelvóra
12.00 – 13.15     Ebéd (Birkacsárda)
13.30 – 17.00     Délutáni Program

A nyelvórák keretében izgalmasabbnál izgalmasabb témákkal fogunk megismerkedni;

Kezdőknek
•    Ki vagy? Hogy vagy?
•    A számok világa ...  Hány óra van?  Hány éves vagy?
•    Mit tud egy Szuperhős?
•    És ki a Baby Majom?
•    Angol Disco

Haladóknak
•    A tenger világa
•    Rakéták, robotok
•    Szereted az állatokat?
•    Pénz! Feltöltjük bankunkat dollárral, euróval, fonttal és megyünk vásárolni
•    A sport világa
•    Mesék, filmvetités angolul

Játszunk, angol dalokat/mondókákat tanulunk – II. Erzsébet királynő nyelvén