Skip directly to content

Hogyan lehet valaki Eleven Angol tanár?

 
Keresünk olyan oktatókat, akik az Eleven Angol Programját (EAP) Magyarországon tanítanák!
Vedd saját kezedbe karriered sorsát!  Teljes szabadság óráid kialakításában, helyszín választásban!
 
Energikus, lelkes, a gyerekek aktív foglalkoztatásában jártas oktatók jelentkezését várjuk! Aki szívesen megismerné és alkalmazná az Eleven Angol Program metodikáját! Aki úgy érzi, hogy megvan benne az a szikra, ami lelkesíteni, motiválni tudja a gyerekeket!  Aki vidáman, nagy energiával, nagy hanggal, mozogva szívesen tanítana! Mert elengedhetetlen, hogy egy Eleven Angol tanár ilyen “eleven” legyen!
    Ingyenes Tanári Csomag letöltés
14 napos Próbaidőre!
Gördülj le a részletekért!
Mi szükséges?
 
* Angolul tisztán, érthetően, lendületesen kommunikálni *
* Irányítani és motiválni akár 15 fős létszámú csoportot is *
* Intenzív mozgással, dinamikus beszéddel bevonni és lekötni a gyerekeket *
 
 

Eleven Angol és Genki English

Egy forradalmian új angol tanítási módszerEleven Angol Program Magyarországon
Az Eleven Angol Program egy sikeres és tudományosan is alátámasztott módszeren alapszik, amit 1999-ben Richard Graham volt angol tanár alkotott. Ez a módszer - a Genki English - vidám interaktív játékok, dalok gyűjteménye, ami elsődlegesen az angol nyelv tanítására készült Japánban.  Ma ezt a módszert több mint 10,000 tanár alkalmazza naponta a világ több mint 180 országában.
 
Ma Richard - mint nevelési konzultáns – olyan, a módszert népszerűsítő bemutatókat és tanárképző tréningeket tart, amiket gyakran oly nagy nevek szponzorálnak, mint az Oxford University Press (Oxford Egyetemi Nyomda) vagy a Japanese Ministry of Education (Japán Nevelési Minisztérium).
 
Ma több millió diák tanul a Genki English-sel. Thaiföldön például nemrégiben a Nevelési Minisztérium úgy döntött, hogy ezentúl minden általános iskolában ezzel a módszerrel tanítják az angol nyelvet.
 
Már Magyarországon is elérhető a Genki English-en alapuló nyelvtanítás és nyelvtanulás: az Eleven Angol Program.
 
Ezentúl az EAP nyelvtanárok Magyarországon is élvezhetik a módszer előnyeit és sikereit. Ez a módszer egy olyan technikát ad az oktatók kezébe, ami a nyelvtanítás terén a leghatásosabbak egyike. A gyerekeknek pedig  hatalmas mosolyt varázsol az arcukra, ami ezt sugallja:  Na, ez tényleg érdekes volt!  Ez más, mint a többi!  Mindig ilyet szeretnék!

A nyelvtanulás egyik legsikeresebb és élvezetes módszere ha dalokon keresztül tanítunk  és gyakorlunk.  A mi módszerünk egyik bázikus eleme ez.  Egy másik alappillér a témakörök szókészletét rögzítő sok-sok közös játék.

 
Most biztos azt gondolod, hogy a legtöbb angol dal túl nehéz a kicsiknek.  Sokáig  tart megtanulni és gyakran haszontalan a szövege. Hányszor használtad már a "Bah Bah Black Sheep”  kifejezést egy beszélgetésben?
 
Richard úgy írta és komponálta – az általunk is használt - Genki English (www.genkienglish.net) dalait, hogy egy-egy témakör szavait, kifejezéseit vidám, könnyen rögzíthető ritmussal és fülbemászó dalammal ötvözte, ezért azok olyanok, mint a slágerek. A  gyerekek imádják a dalokat, így az angol szavakat észrevétlenül örökre az emlékezetükbe vésik és lelkesen várják a folytatást.
 
 
 
 
Az Eleven Angol Program keretében Magyarországon is hozzájuthatnak a tanárok és diákok a Genki English dalaihoz és játékaihoz.
 
Az angol tanárok nem csak egy kiváló és nemzetközileg elismert tanítási módszerhez és programhoz jutnak hozzá, hanem egyúttal egy ígéretes karrier lehetőségéhez is.
 
Nem franchise rendszerben dolgozunk.  A vállalkozó tanároktól elsődlegesen módszertani hűséget és elkötelezettséget várunk. Egyéb területeken (hely, idő, szervezés és lebonyolítás feladatai) nagy szabadságot adunk.
 
 
 
 
 
 
Ha már kipróbáltad a Demo dalokat valamint a játékokat (SuperheroDoctor DoctorGood Morningés szeretnéd közelebbről is megtekinteni az Eleven Angol Programot, itt a lehetőség, hogy letöltsd a komplett anyagot 14 napos próbaidőre; 12 volumen, közel 100 témájához kapsz hozzáférést.  (A lap kitöltése semmiféle kötelezettséget nem jelent számodra)

EAP Tanári Csomag letöltés Próbaidőre

KAPCSOLAT
(ha lehet, kérjuk adj meg egy vonalas és egy mobil számot)
CÍM
ADATOK

Nem sokkal azután, hogy jelentkezésed megkaptuk, felhívunk egy bevezető telefon interjúra. Ha beszélgetésünk sikeresnek bizonyul, szeretnénk személyesen is találkozni, hogy bővebb információt tudjunk adni az Eleven Angol Programról, a tréningről, oktatási segédanyagokról és az Eleven Angol tanári minősítési rendszerről.